Tilin ja tietojen poistaminen
Päivitetty viimeksi: 14. heinäkuuta 2026Poistaminen sovelluksessa
- Kirjaudu Athloriin.
- Avaa Asetukset → Tili.
- Valitse Poista tili ja vahvista.
Pyydä poistamista verkkosivustolla
Kirjaudu alla sillä tilillä, jonka haluat poistaa. Pyyntö liitetään todennettuun Firebase-tiliisi, joten Firebase UID:tä tai manuaalisesti syötettyä sähköpostiosoitetta ei tarvita.
Tilisi vahvistetaan Firebase Authenticationin kautta. Poistopyyntö liitetään sisäänkirjautuneeseen tiliin; UID:tä ei tarvita.
Vahvistamisen jälkeen tilisi ja henkilötietosi ovat käytettävissä 30 päivän ajan. Ota tänä aikana yhteyttä tukeen, jos haluat peruuttaa pyynnön.
Kirjaudu sisään lähettääksesi poistopyynnön
Mitä tapahtuu?
Vahvistamisen jälkeen pyyntö pysyy vireillä 30 päivää. Voit ottaa tuen yhteyttä tänä aikana ja peruuttaa pyynnön. Odotusajan päätyttyä poistetaan todennustilisi, profiilisi alikokoelmineen, tallennetut käyttäjätiedostot, tilaus- ja säilytystilatiedot sekä kontribuutiotietojen suora identiteettilinkki. Jaetut tosiasiapohjaiset luettelokontribuutiot voivat jäädä anonymisoituina.
Hajautettuja kokeilulaitetietoja ja normalisoituja kokeilusähköpostitietoja voidaan säilyttää enintään vuoden ajan. Palkitun tekoälyn tapahtumia voidaan säilyttää 90 päivää ja kaupan webhook-tapahtumia 30 päivää. Lakien noudattamiseen, turvallisuuteen, petosten ehkäisyyn, laskutukseen, riitoihin tai moderoinnin eheyteen tarvittavia tietoja säilytetään vain tarpeellinen aika.