Account- en gegevensverwijdering
Laatst bijgewerkt: 14 juli 2026Verwijderen in de App
- Log in bij Athlor.
- Open Instellingen → Account.
- Selecteer Account verwijderen en bevestig.
Verwijdering aanvragen op de website
Log hieronder in met het account dat je wilt verwijderen. Het verzoek is gekoppeld aan je geverifieerde Firebase-account; een Firebase UID of handmatig ingevoerd e-mailadres is niet nodig.
Je account wordt geverifieerd via Firebase Authentication. Het verwijderingsverzoek is gekoppeld aan het ingelogde account; een UID is niet nodig.
Na bevestiging blijven je account en persoonsgegevens 30 dagen beschikbaar. Neem in deze periode contact op met de ondersteuning als je de aanvraag wilt annuleren.
Log in om je verwijderingsverzoek in te dienen
Wat gebeurt er?
Na je bevestiging blijft het verzoek 30 dagen in behandeling. Je kunt in deze periode contact opnemen met de ondersteuning om het te annuleren. Aan het einde van de respijtperiode worden je authenticatieaccount, profiel en subcollecties, opgeslagen gebruikersbestanden, abonnements- en bewaartermijnstatusrecords en de rechtstreekse identiteitskoppeling in bijdragerecords verwijderd. Gedeelde feitelijke catalogusbijdragen kunnen in geanonimiseerde vorm blijven bestaan.
Gegevens van gehashte proefapparaten en genormaliseerde e-mailadressen voor proefperioden kunnen maximaal één jaar blijven bestaan. Transacties van AI met beloning kunnen 90 dagen blijven bestaan en webhookgebeurtenissen van de appwinkel 30 dagen. Gegevens die nodig zijn voor wettelijke naleving, beveiliging, fraudepreventie, facturering, geschillen of de integriteit van moderatie worden alleen gedurende de noodzakelijke periode bewaard.