Usuwanie konta i danych
Ostatnia aktualizacja: 14 lipca 2026 r.Usuń w Aplikacji
- Zaloguj się do Athlor.
- Otwórz Ustawienia → Konto.
- Wybierz Usuń konto i potwierdź.
Poproś o usunięcie na stronie internetowej
Zaloguj się poniżej na konto, które chcesz usunąć. Wniosek jest powiązany z uwierzytelnionym kontem Firebase, dlatego nie musisz podawać Firebase UID ani ręcznie wpisywać adresu e-mail.
Twoje konto jest weryfikowane za pomocą Firebase Authentication. Wniosek o usunięcie jest powiązany z zalogowanym kontem; identyfikator UID nie jest potrzebny.
Po potwierdzeniu Twoje konto i dane osobowe pozostają dostępne przez 30 dni. Jeśli chcesz anulować wniosek, w tym czasie skontaktuj się z pomocą techniczną.
Zaloguj się, aby wysłać wniosek o usunięcie
Co się stanie?
Po potwierdzeniu wniosek pozostaje w toku przez 30 dni. W tym czasie możesz skontaktować się z pomocą techniczną, aby go anulować. Po upływie okresu karencji usunięte zostaną Twoje konto uwierzytelniania, profil i podkolekcje, zapisane pliki użytkownika, rekordy subskrypcji i stanu przechowywania oraz bezpośrednie powiązanie tożsamości z rekordami wkładów. Wspólne faktyczne wkłady do katalogu mogą pozostać w formie zanonimizowanej.
Haszowane dane urządzenia z okresu próbnego i znormalizowane adresy e-mail z okresu próbnego mogą być przechowywane przez okres do jednego roku. Transakcje AI z nagrodami mogą być przechowywane przez 90 dni, a zdarzenia webhook sklepów przez 30 dni. Dane wymagane w celu zgodności z prawem, bezpieczeństwa, zapobiegania oszustwom, rozliczeń, sporów lub integralności moderacji są przechowywane tylko przez niezbędny okres.