Hesap ve Veri Silme
Son Güncelleme: 14 Temmuz 2026Uygulama İçinden Silme
- Athlor hesabınızda oturum açın.
- Ayarlar → Hesap bölümünü açın.
- Hesabı Sil seçeneğini seçip onaylayın.
Web Sitesinden Silme Talebi
Aşağıdan silmek istediğiniz hesaba ait bilgilerle oturum açın. Silme talebi doğrulanmış Firebase hesabınızla ilişkilendirilir; Firebase kullanıcı kimliğini (UID) veya e-posta adresini ayrıca girmeniz gerekmez.
Hesap sahipliğiniz Firebase Authentication aracılığıyla doğrulanır. Silme talebi oturum açtığınız hesaba bağlanır; kullanıcı kimliği (UID) girmeniz gerekmez.
Onayınızdan sonra hesabınız ve kişisel verileriniz 30 gün boyunca erişilebilir kalır. Bu süre içinde iptal etmek isterseniz destek ekibiyle iletişime geçin.
Silme talebinizi iletmek için oturum açın
Silme İşlemi Nasıl İlerler?
Onayınızdan sonra talebiniz 30 gün beklemede kalır. Bu süre içinde destek ekibiyle iletişime geçerek talebi iptal edebilirsiniz. Sürenin sonunda kimlik doğrulama hesabınız, profiliniz ve alt koleksiyonlarınız, saklanan kullanıcı dosyalarınız, abonelik ve veri saklama süreci kayıtlarınız ile katkı kayıtlarınızdaki doğrudan kimlik bağlantınız silinir. Ortak olgusal katalog katkıları anonim biçimde kalabilir.
Özetlenmiş deneme cihaz tanımlayıcısı ve standart biçime dönüştürülmüş deneme e-posta kayıtları en çok bir yıl saklanabilir. Ödüllü yapay zekâ işlem kayıtları 90 gün, mağaza sistemlerinden gelen olay bildirimlerinin kayıtları 30 gün saklanabilir. Hukuka uyum, güvenlik, dolandırıcılığı önleme, faturalandırma, uyuşmazlık çözümü veya moderasyonun bütünlüğü için gerekli kayıtlar yalnızca gerekli süre boyunca tutulur.